Scotch Clad 7888 antislip coating op houten bordes
     

3M Scotch Clad 7888

Er zijn veel verschillende soorten anti-slipverf, -pasta en -coatings verkrijgbaar. Deze verschillen in stroefheid en de mate waarin ze op de ondergrond blijven zitten. De 3M Scotch Clad 7888 Antislip coating staat al geruime tijd bekend als de meest effectieve en duurzame anti-slip coating die verkrijgbaar is.

Het is een één componenten antislip coating met rubberkorrel. Deze antislip coating is bij uitstek geschikt voor het antislip maken van metalen en betonnen ondergronden.

Gladde loopvlakken lijken steeds vaker een probleem te vormen als het gaat om veiligheid. De Scotch Clad coating is hiervoor de ideale oplossing.

 

 

3M Primer 776

Een belangrijk onderdeel van het anti-slip maken middels Scotch Clad is de voorbehandeling met de 3M 776 Primer. Zonder het aanbrengen van deze primer, zal de Scotch Clad laag loslaten. Dit is een probleem dat vaak voorkomt; we raden u daarom ook aan om bij gebruik de instructies voor het aanbrengen goed te volgen om los laten te voorkomen.

Indien u vragen heeft over deze producten, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Scotch Clad informatie blad.

Scotch Clad info/bestek (txt file).

  Scotch Clad 7888 (met Primer) op metaal. Antislipverf.

Scotch Clad 7888 (met Primer) op bordes/ galerij. Antislip coating.

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________
Nonhebel Antislip oplossingen | Postbus 299 | 5050 AG Goirle | Nederland | Tel: +31 (0)13 5301924 | Fax: +31 (0)13 5301925 | contact@Nonhebel.nl
Copyright © Nonhebel - Entree matten & Anti-Slip producten.