3m safety walk anti-slip
     

3M Safety-Walk

Safety-Walk bestaat uit een complete lijn van zelfklevende anti-slip producten die ontwikkeld zijn om gevaren op en rond de werk- en woonomgeving te reduceren. Uiterst geschikt voor het antislip maken van gladde oppervlakken met intensief lopend en rollend verkeer. Het materiaal is in alle vormen en maten beschikbaar.

Toepassingen:

De 3M Safety-Walk antislipstrips zijn zeer goede producten gebleken voor het antislip maken van diverse andere ondergronden. De 3M Safety-Walk antislip strips worden met name gebruikt voor het antislip maken van gladde oppervlakken met intensief lopend en rollend verkeer zoals gangen en trappen in trappenhuizen, hellingen, ladders, alsook voor het antislip maken van treden op machines en heftrucks.

Downloads

Safety-Walk informatie blad.

info/bestek (txt file)

 

 

 

Nonhebel en 3M Safety-Walk

Nonhebel levert diverse Safety-Walk antislip tapes/strips van grove tot fijne structuur. Zo is de grove Safety-Walk antislip strip bestand tegen oliën en vetten. De Safety-Walk antislipstrip vervormbaar is weer beter geschikt voor het antislip maken van een geprofileerde ondergrond. De Safety-Walk antislip strip Middelfijn en fijn worden veelal gebruikt voor het antislip maken van oppervlakken die licht belast worden met sportschoenen en blote voeten zoals bijvoorbeeld boten, douches, baden, sauna’s en overige sanitaire ruimtes.

Enkele voorbeelden van binnen-projecten die door Nonhebel gerealiseerd zijn:

Fietsenstalling Oss

Politiebureau Helmond

Roda stadion

Klik hier voor meer voorbeelden van de door Nonhebel anti-slip geraliseerde projecten.

 

3M Safety Walk antislip

Antislip strips

Safetywalk anti-slip strips

___________________________________________________________________________________________________________________________________________
Nonhebel Antislip oplossingen | Postbus 299 | 5050 AG Goirle | Nederland | Tel: +31 (0)13 5301924 | Fax: +31 (0)13 5301925 | contact@Nonhebel.nl
Copyright © Nonhebel - Entree matten & Anti-Slip produkten.