3M safety-walk
       

Voorlichting

Om zichtbare veiligheid te kunnen garanderen, is het noodzakelijk dat de producten regelmatig getest worden op stroefheid, resistentie en duurzaamheid.

Correct aanbrengen van de producten

Daarnaast is het van groot belang dat de producten op de correcte manier worden aangebracht. Het niet op de juiste manier aanbrengen van DuraGrip kan er bijvoorbeeld toe leiden dat de anti-slip coating los laat of dat de anti-slip laag gaat bobbelen. Dit kan doordat de temperatuur niet in de gaten gehouden wordtt.

Het aanbrengen van DuraGrip en Safety Walk kan zelfs voor de ervaren doe-het-zelver een lastige klus zijn en is daarom zeker niet eenvoudig voor een beginner. Niet alle materialen zijn geschikt voor het aanbrengen van het product en de meeste reinigingsmiddelen voor de voorbehandeling moeten ook aan bepaalde eisen voldoen.

Er zijn verschillende aanbieders die tal van anti-slip producten aanbieden zonder de consument voldoende over de applicatie of voorbehandeling te informeren.
Bij Nonhebel hechten wij veel waarde aan correcte voorlichting over onze producten. Bij projecten waarbij wij zelf niet de applicatie verzorgen, is het noodzakelijk om het op de juiste manier aan te brengen.

Indien u specifieke vragen heeft over één van onze producten of de aanbreng-methode, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

 

Downloads

Op deze pagina kunt u de laatste product-rapporten downloaden en verschillende nieuwsberichten bekijken.

U heeft Adobe reader nodig voor het openen/lezen van de pdf's. Heeft u nog geen reader; dan kunt u deze hier gratis downloaden. 

Safety-Walk informatie blad.

Durastripe Markeringssysteem

Nonhebel Grindmat informatieblad

Nonhebel DuraGrip informatieblad

Nonhebel BlockGrip informatieblad

Nonhebel RoofGrip informatieblad

Scotch Clad informatie blad.

Welke Ergomat past het beste bij uw situatie?

 

 

 

 

 

 

antislip veiligheid

antislip strips

anti-slip coating

___________________________________________________________________________________________________________________________________________
Nonhebel Antislip oplossingen | Postbus 299 | 5050 AG Goirle | Nederland | Tel: +31 (0)13 5301924 | Fax: +31 (0)13 5301925 | contact@Nonhebel.nl
Copyright © Nonhebel - Entree matten & Anti-Slip produkten.